Als afgestudeerd jurist en filosoof / ethicus en werkzaam als docent Ethiek / Filosofie werd het in 2008 tijd om mijn wetenschappelijke kennis en praktijkervaring ook met niet-studenten te delen en ben ik - naast mijn werkzaamheden in het hoger onderwijs - als sportfilosoof begonnen met Sportethiek.nl.

Sportethiek is de combinatie van twee van mijn passies: sporten en anderen vragen stellen / laten nadenken. Gaat dit samen? Zeker. Sterker, het is mijn overtuiging dat ze elkaar juist nodig hebben. Het resultaat: misschien wel de enige zelfstandige sportfilosoof / sportethicus in Nederland.

Over sportethiek.nl
Op deze site vind je meer informatie over mij, de gesprekken die ik voer en over mijn werkwijze. Ook plaats ik, als de tijd het toelaat, wat documenten/columns die ik in het verleden heb geschreven. Interessante linkjes en vragen-ter-overweging zet ik op twitter (@sportethiek). Neem gerust contact op als je vragen hebt.Sportethicus / sportethiek
 

Copyright
Zie voor copyright en gebruik van onze artikelen deze pagina. In het kort: de artikelen heb ik in mijn eigen tijd geschreven en hier zit het nodige werk in. Je mag dus niets overnemen. In juridische zin niet, maar ook in morele zin niet.

Delen van artikelen of vraagkaarten wordt natuurlijk wel gewaardeerd! Maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als het overnemen van de inhoud.

Privacy
Heb je vragen wat betreft je privacy bij mij? Daar kan ik kort over zijn. Je surft anoniem op mijn website. Ik heb geen reclame e.d. Althans: als Google doet wat het belooft 😊.

Als je contact met me opneemt, dan kan het soms handig zijn als ik enkele persoonsgegevens van je krijg (contactgegevens). Deze houd ik niet langer dan nodig. Wil je weten of ik gegevens van je heb? Neem gerust contact op. Dit geldt ook voor als je persoonsgegevens verwijderd wil zien worden.

Contact